Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
Postime: 137
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #53 : Shtator 08, 2009, 07:46:15 PD » |
|
Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh. Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet: “Sfitove gjë?” – Hajduti duke qeshur: “-Kësaj here i shita me çmimin që i mora
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #52 : Shtator 08, 2009, 07:45:49 PD » |
|
Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku. E jëma: "Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj të dhemb, po të ishte plot nuk do të të dhembte. Në shkollë mësuesi mxënësve "Fëmijë më dhemb koka, mos bëni zhurmë ju ...lutem." Beni ngrihet në këmbë "Mësues, e keni kokën bosh prandaj, po të ishte plot nuk do të të dhimbte.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #51 : Shtator 08, 2009, 07:45:18 PD » |
|
Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë: Njëri thotë: - Babi im pasi hedh shigjetën vrapon dhe e kap e kap pa arritur në shënjestër. I dyti: - Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shënjestrën... I treti: Se mos ës...htë ndonjë gjë kjo. Babi im është mësues, megjithëse puna i mbaron në orën 4 vjen në shtëpi që në 1.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #50 : Shtator 08, 2009, 07:44:46 PD » |
|
Berluskoni beri nje vizite mbretereshes se anglise. Ate dite kishin planifikuar nje shetitje me karroce neper parqet e pallatit. Duke shetitur njeri prej kuajve qe terhiqte karrocen ja fut nje derr pordhe. Mreteresha e turperuar i kerkon ndjese Berlu...skonit: Me falni per sa ndodhi me pare, vertete s'di c'te them Berluskoni ja kthen me karizmin e tij: S'ka per se, vertete. Une kujtova se ishte kali....
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #49 : Shtator 08, 2009, 07:43:38 PD » |
|
Nje dite nje grua e shendoshe do shkonte te vizitohej te mjeku ,por s'mund te linte djalin e saj ne shtepi vetem,keshtu qe e mori me vete.Rruges djali bleu nje lepirse.Pasi kishte kohe qe e lepinte ajo i ra pertoke,Kur u perkul ta merrte e ema i... tha:"Gjerat qe bien ne toke nuk merren me".Pas pak e gruaja u rezua dhe dukeqenese ishte e shendoshe nuk ngrihej dot,i kerkoi djalit te saj ndihme.Djali i tha:"Me vjen keq mami.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #48 : Shtator 08, 2009, 07:43:12 PD » |
|
Çfarë kanë të përbashkët një dinosaur dhe një vajzë e virgjër…”? Dhe përgjigja është: “Janë zhdukur të dyja 2 mijë vjet më parë..”
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #47 : Shtator 08, 2009, 07:40:22 PD » |
|
Nje burre kur po jepte shpirt kerkon gruan dhe i thot: Grua, me fal se une te kam genyer. Gjithe ato net qe te thoja jam ne pune deri vone isha me femra te tjera.Dhe jo me nje po me dhjete. Me fal se te kam tradhtuar. Gruja e qe...te i thote: Po e dija une, prandaj te dhash helmin.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #46 : Shtator 08, 2009, 07:39:31 PD » |
|
nji milingone beri dashuri me nji elefant,dhe te nesermen si duket nga mosha e vjeter elefanti vdiq,dhe milingones i takonte me e varros,duke hap gropen qante dhe thot: per nji nate dashuri qe bana duhet me punu tan jeten...
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #45 : Shtator 08, 2009, 07:38:59 PD » |
|
1 djal per shen valentin puth 1 vajz vajza: cfare bere mo? djali: nese nuk e pelqeu dhurata ma kthe mbrapsht.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #44 : Shtator 08, 2009, 07:38:27 PD » |
|
Duke afruar viti i ri nje djal i vogel i shkruan babagjyshit ti dergoje per vitin e ri nje vella si dhurate.pas disa kohesh babagjyshi ne prag festash i kthen pergjigje: ME SILL TET EME KETU
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #43 : Shtator 08, 2009, 07:37:48 PD » |
|
Nje cun i vogel pyet te atin: O ba si kam lindur une? I thot babi: Ty te keqen babi te ka gjetur mami ne nje trendafil. O ba po ti si ke lindur? Mua te keqen babi me ka gjetur gjyshja jote ne nje borsilok. Po mire po gjyshi si ka lindur? Gjyshin e ka... gjetur e jema e tij ne nje karafil. Dhe cuni i deshperuar ja kthen te jatit: Po mire o ba anje nga fisi jone nuk ben dashuri.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #42 : Shtator 08, 2009, 07:37:12 PD » |
|
Pyet mesuesja nxenesit: Nëse dikush nga ju e konsideron veten budalla,le të ngritet ne këmbë. Ne fillim askush prej nxenesve nuk ngritet. Pas pes minutash,derisa ne klase mbreteronte qetësi relative, ne këmbë ngritet Toni. Mesuesja habitet. Ajo nuk b...esonte se toni e konsideron veten budalla. Mesuesja e pyeti: Çka toni? ti veten e konsideron budalla? Jo moj, por me erdh keq kur te shihja vetëm ty te ngritur ne këmbe.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #41 : Shtator 08, 2009, 07:30:16 PD » |
|
Një xhaje nga katuni po shkonte me goamrin e tij për ne qytet te shiste dru. Ke unaza një polic qe e mbante veten për garip (kuller) e pyet xhajen O xhaje a kanë ngel me gomare nga fshati jot Plaku i urte ja kthen Dhe ata qe kanë ngelur u veshen polica
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #40 : Shtator 08, 2009, 07:28:53 PD » |
|
Nastradini sheh nje vajze te bukur ne dasem, e pelqen dhe i afrohet afer: -A mund te t'ju puthe qofte edhe nje here? - e pyet vajzen. -perse jo -pergjigjet vajza -Vetem se do te duhet te paguash 5000 leke... Nastradini nxjerr menjeher...e 5000 lekshen dhe pasi ja jep, ngjitet pas buzeve te vajzes dhe mbas nje te gjate i thote vajzes: - Hmmm, nuk me pelqeu e puthura jote po e kthej mbrapsh...
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
Krenare_shqiptare
Global Moderator
Full Member

Gjinia: 
krenare shqiptare
|
 |
« Pergjigju #39 : Shtator 08, 2009, 07:26:29 PD » |
|
Nastradini ne Amerike Nastradini shkoi ne Amerike dhe takoi nje shoqe. Por Nastradini nuk dinte anglisht. Shoqja e vet i thote: - What's up bejbi? Nastradini ia ktheu -Bjebi sat eme. Se sheh burrin 2 metra ne kembe.
|
|
|
|
|
Identifikuar
|
|
|
|
|