Kallmeti Online
Shkurt 06, 2012, 07:42:13 PD *
Miresevini, Vizitor. Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
Njoftime: Mirsevini tek Forumi i Kallmetit Online !Kush deshiron qe te drejtoje forumin e Kallmetit online te dergoje e-mail me te dhenat personale tek administratori i websitit ne e-mail e meposhtem lgjoka2002@yahoo.com me te dhenat e tija personale(Tani jemi ne nje server te ri!)....Behuni pjese e vendlindjes suaj Kallmetit.. Per cdo regjistrim te ri duhet te merrni aprovimin
e administratori Lek Gjoka ne e-mail lgjoka2002@yahoo.com .Rregjistrimet nga antaret direkt jane te hapura perkohesisht.
Ju  faliminderit per bashkpunimin me Kallmetin Online!....
Stafi drejtues i websitit www.kallmeti.com www.lezhe.net
Gjithashtu mund te na vizitoni ne Facebook tek grupimi Kallmeti ne kete link   http://www.facebook.com/group.php?gid=53029729474&ref=ts)<!>
<div align=center><a href="http://www.shinystat.com" target="_top">
Blog counters" border="0[/url]

Takime Forum   Ndihme Kerko Calendari Identifkohuni Regjistrohuni  
Faqe: [1]
  Printo  
Autor Teme: Grimca humoristike tek Kallmeti Online  (Lexuar 1760 here)
0 Anetare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.
Albkallmeti
Administrator
Full Member
Gjinia: Mashkull
Postime: 106

Shiko Profilin WWW Email
« Pergjigju #2 : Shkurt 26, 2009, 08:11:41 MD »

Humor
MARTESA
E pyet nxënësi mësuesen pse kur martohet nusja veshet me të bardha? Sepse për të është ditë gëzimi ju përgjigj mësuesja, tani e kuptova pse dhëndri veshet me të zeza tha nxënësi...
PROVIMI
Kan qen dy vllezër dhe kan qen të dobët në mësime një dit duheshte të hin në provim po asnjëri nuk ishte i pregatitur dhe kështu profesori për tia dhën provimin i tha: Ta jap dish poqese e ngul një gozhd në mur me krie dhe nxënësi e mori gozhden dhe e nguli por gozhda filloj të dale përsëri dhe profesori u habit dhe tha çka u bë tani qe doli prap gozhda nxënësi u përgjigj; doli sepse edhe vllau im është në provim po në anën tjetër të murit, ha ha ha...
FEMRAT E LAZDRUARA
Femrat së pari herë martohen për dashuri, së dyti herë për shoqëri, së treti herë për llogar , tjerat herë për shprehi
KUSHË ËSHTË KY
Një njeri, babai i të cilit u lind në Kërçovë, nënën e ka nga Prishtina, vetë i lindur në Shkup, ushtrinë e kreu në Ohër, studioi në Tiranë kurse jetoi dhe punoi në Tetovë. Çfarë do të jetë ai pasi të vdesë? Përgjegja: Rahmetli
ABORTIMI
Një student duke hyrë në provim të lëndës së INFORMATIKËS nga frika se sdo të mund ti përgjigjet pyetjeve të cilat i mori në tiketë, u ngrit në këmbë dhe tha. Shoku profesor unë po abortoj! Profesori i habitur gjithashtu u ngrit në këmbë dhe foli: vetëm këtu në klasë jo të lutem!
SHITËSI
Një konsumator hyri në shitore dhe pyeti shitësin Deri në sa punoni?, Shitësi iu përgjigj: Deri në pension!
PUNËSIMI
Shkon një njeri në BYRO për punësim dhe drejtohet të kërkon punë "KËRKOJ PUNË në shtëpi kam 10 fëmij" Aha i thot punëtori ne byro "e a dini të punoni edhe diçka tjetër ".
FËMIU-mashkull
Pse fëmiu mashkull qanë më shumë kur e largojnë nga GJIU - Sepse do të kalon shumë kohë deri sa t'i kthehet .......GJIUT përsëri.
MATEMATIKA
Sexi është e vetmja lëmij e cila i then ligjet MATEMATIKORE sepse 1+1 fitohet 3
MJEKU
Doktor më dhemb çdo vend në trup prek kokën - më dhemb, prek gjoksin - më dhemb, prek këmbën më dhemb. Doktori e kontrolloi detalisht dhe i tha: Trupin e ke në rregull po gishtin e ke te thyer.
SHAH-loja
Tafë e luajmë një lojë SHAH ai përgjigjet "Jo bre se dje më ka vdek Gjyshja ...", aha po ska gajle bre Tafë ti meri figurat e ZEZA.
POLICI
Bisedojnë dy policë dhe njeri i thotë tjetrit: Ke ndëgjuar se kan vjedhur bombën ATOMIKE, e çka nëse e kan vjedh thotë tjetri - si bre çka, e din se sa e ka vlerën ajo BOMBË, 1000000 DM, auuuuu si bre aq vlerë të madhe dasht Zoti e raftë në bafçen time.
VETURA
Bisedojnë dy gangster, e din ti i thot i pari se vllau im nisi të prodhon një vetur të re me motor Mercedesi, karoseri BMW, rrotat të Peugeotit, timonin e Ferarit.... HABITET tjetri dhe i thotë e çka fitoi në fund? Paj fitoi vetëm 10 vjet burg.
KOMPJUTERI
Dy shokë kompjuterista marin rrugën për në Shkup dhe rrugës u prishet vetura, mundohen të nisin po asesi dhe njëri i thot tjetrit "ej ndale motorin dalim jashtë dhe e ristartojmë përsëri e hijmë brenda"
BURRI dhe GRUAJA
Gruaja po sa e mer lejen e vozitjes e shëtit burrin me veturë, mbërinë afër një banderes dhe sheh gruaja dy njërëz në bandere dhe gruaja e pyet burrin "O burë pse bre keta dy jan hip ne bandere", qeshet buri dhe i thotë "Oj grua kan ndëgjuar se vjen ty"
MËSUESI dhe NXËNËSI
Mësuesi i nervozuar tha: "Arben kush ti ka bërë detyrat TY, nësër të ma biesh babain në shkollë". PSE arsimtar babain "kur detyrat mi ka bërë MAMI, babai ska faj "
SKIJIMI
Takohen dy shokë adhurues të skijimit: Ku e kalove pushimin e pyeti i pari? Javën e parë në ALPE - u përgjegj ai. E të ditën e pyeti përsëri ku e kalove? Në GIPS u përgjegj përsëri i dyti.
SHËMTIMI
A dini të tregoni se cili është në të vërtëtë njeri i shëmtuar: Përgjegjja: Ai i cili i blen dy bileta hyrëse kur shkon në kopshtin Zologjik: Njërën për hyrje e tjetrën për dalje.
DEFINIMI
A mundeni të definoni një njeri PSIHO-ANALITIK? - Përgjegjja: Ai është njeriu i cili në një shoë STRIPTIZI nuk shiqon STRIPTIZETAT por fytyrat e shikuesve .
USHTARJA
Kapiteni i raporton majorit: "Në çetën tonë kam gjetur një vajzë e cila ka veshur uniformë meshkujsh dhe qe 6 muaj është këtu"- Si është e mundur bertiti Majori: "A nuk e kan hetuar ushtarët tjerë kur kan banjo (tush)? PO........... por askush nuk ka dashtur t'a paraqes.
DENTISTI
Duke e lidhur gishtin nga i cili pikonte GJAK dentisti i tha së ëmës së djalit 7 vjeçar: "Tani sa ia vëndova pllombën i tha ai dhe ju lutem që mos lejoni qe në 2-3 orët e ardhëshme të kafshon dikë"
DËSHMITARI
Gjyqtari: Kur e ndëgjuat krismën e parë në çfar largësie ishit juve? Dëshmitari: Po përafërsisht 20 metra. Gjyqtari: po kur e ndëgjuat krismën e dytë sa larg ishit? Dëshmitari: O me siguri isha afër nja 300 metra.
OPERATORËT
E dini se, pse operatorët para çdo operacioni vëndojnë maska? Përgjegjja: Sepse nuk duan që dikush t'i njohë nëse rastësisht OPERACIONI dështon.
Identifikuar
Kallmeti & Lek Gjoka
Administrator
Hero Member
Postime: 1010

albkallmeti@msn.com lgjoka2002@yahoo.com
Shiko Profilin WWW Email
« Pergjigju #1 : Shkurt 24, 2009, 02:03:33 MD »

Virgjiniteti

Çdo organ që nuk shfrytzohet
Atrofohet ngushtohet dhe plogshtohet
Ishin këto fjalë që i ndëgjoja në klasë
I nërvozuar dhe i shqetsuar pa masë
Kjo ishte një e vërtet natyrore
E bazuar në fakte shkencore
A vlen kjo edhe për organet seksuale
E pyta profesorin me t’madhe
Ai më shikoi pa respekt
Dhe me tha: gjeje në internet.
U ktheva në shtëpi dhe mendoja shtruar
Për organin tim më të rrezikuar
Më mbeti si i vetmi ngushllim
Që ta fusja më shpesh në përdorim
Por problemi qëndronte te femra ime
Që ishte tepër konservative
Që sa herë veproja në dy drejtime
Ma kujtonte se ishte virgjine
Këtë fjalë e kishte në gojë
Dhe shpesh e thoshte edhe pa nevojë
Ta tradhtoja nuk kisha zemër
Se e doja dhe e kisha femër
Por një natë romantike dimri
U nxeva dhe mu shterr durimi
I thashë: ta pshurrsha virgjinitetin
Që kurrë s’ma bone hyzmetin
Që po m’doket qysh ja ke nisë
Don me metë si statuja e lirisë
Faji i jot po m’rrok sikleti
S’po muj me ardh n’vetiTu bërtitë :Poshtë Virgjiniteti.
Nuk je e vetmja shqiptare
Që e merr për mburrje personale
Virgjine është edhe qika e Hazbisë
Besa është edhe qikë e shpisë
Po e ka vetëm një muhabet
“Esmerallda dhe burri i vet”
Ajo nuk ka lidhje me shkencë
Dhe s’i kupton gjërat në esencë
Se kupton se të ndjeshë dashuri
Është e vetmja siguri
> >Dashuria nuk pyet kurrë
Për llojet e himenit:elastik apo lekurë:
Çka është vergjiniteti
Vetëm një cipë membranore
Që ndikon në raportet njerzore
Dhe nga këto paragjykime
Po prishen shumë lidhje intime
Ajo më shikonte me lotë në sy
Më tha “zemër t’kisha qky”
Mos harro se edhe ti ke motër
O idiot o i poshtër
Jam virgjine o lahper
Se s’kam pasur kurrë frajer
Ani i thashë tash me siguri
Ke vendos me shti turrshi
A mendon ti ndonjeherë
Për nevojat e mia si frajer
Dhe të gjitha këto fakte
Ti i quan instikte shtazarake
A të kujtohet kur ishim në kafiq
Ti e pate veshë një miniq
Unë të puthja me emocione
Ti me the: shpirt u m’lodhe
Qysh dorën poshtë ma shtine
Po harron që jam virgjine
Qysh s’po t’vjen marre çka m’bone
Mos ke probleme me hormone
Ja si i përjetoja çastet tona intime
Unë me dy b*let e mia t’zime
Nuk di dhe nuk dua
Të jetoj me komplekset e tua
Fati i zi, o fati
Sa shumë femra s’don me u q*

Identifikuar
Kallmeti & Lek Gjoka
Administrator
Hero Member
Postime: 1010

albkallmeti@msn.com lgjoka2002@yahoo.com
Shiko Profilin WWW Email
« : Shkurt 24, 2009, 01:57:25 MD »

-"E dashur, dua të martohem me ty" - e propozon djali vajzën.
-"Mirë i dashur por është këtu një problem. Vështirë se do të pajtohet babai im!" -përgjigjet ajo.
-"Pse?" -pyet ai
-"Ngase ai është shahist" -përgjigjet ajo.
-"Po çfar ka te beje kjo me martesën tonë?" - pyet djali i habitur.
-"Po ai kurr nuk e jep mbretëreshën për kali" -ia kthenë vajza.

Një njeri e kishte dërguar televizorin te mjeshtri për ta riparuar. Mjeshtri e pyet:
-Ç'ka ka televizori?
-S'di për nder, isha duke e kruar veshin me gjilpërë, kur, papritmas iu ndal zëri televizorit!

- Do shkosh në varrimin e Pjetrit ?
- Pse të shkoj, ai s´do vijë në timin.

Nje shofer ishte me te dashuren ne makine; me nje dore ngiste makinen dhe me tjetren merej me vajzen. Ne nje kryqezim rruge e pa nje polic dhe i bertet:
- Shofer pse me nje dore
- Po pastaj si ta ngas makinen - pergjigjet ai.
Identifikuar
Faqe: [1]
  Printo  

Shko te:  

Mundeshuar nga MySQL Mundesuar nga PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0! CSS!