Kallmeti Online
Shkurt 10, 2012, 01:21:16 PD *
Miresevini, Vizitor. Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
Njoftime: Mirsevini tek Forumi i Kallmetit Online !Kush deshiron qe te drejtoje forumin e Kallmetit online te dergoje e-mail me te dhenat personale tek administratori i websitit ne e-mail e meposhtem lgjoka2002@yahoo.com me te dhenat e tija personale(Tani jemi ne nje server te ri!)....Behuni pjese e vendlindjes suaj Kallmetit.. Per cdo regjistrim te ri duhet te merrni aprovimin
e administratori Lek Gjoka ne e-mail lgjoka2002@yahoo.com .Rregjistrimet nga antaret direkt jane te hapura perkohesisht.
Ju  faliminderit per bashkpunimin me Kallmetin Online!....
Stafi drejtues i websitit www.kallmeti.com www.lezhe.net
Gjithashtu mund te na vizitoni ne Facebook tek grupimi Kallmeti ne kete link   http://www.facebook.com/group.php?gid=53029729474&ref=ts)<!>
<div align=center><a href="http://www.shinystat.com" target="_top">
Blog counters" border="0[/url]

Takime Forum   Ndihme Kerko Calendari Identifkohuni Regjistrohuni  
Faqe: [1]
  Printo  
Autor Teme: 112- vjecari martohet me 17- vjecaren  (Lexuar 942 here)
0 Anetare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.
Kallmeti & Lek Gjoka
Administrator
Hero Member
Gjinia: Mashkull
Postime: 1010

albkallmeti@msn.com lgjoka2002@yahoo.com
Shiko Profilin WWW Email
« Pergjigju #1 : Nëntor 01, 2009, 08:58:04 PD »

112-vjeçare martohet me burrë i vjetër 17-vjeçare vajzë
Wed, 31 tetor 2009
Chilli Daily

Qindra vetë morën pjesë në një dasmë mes një njeriu që thotë se ai është 112 vjeç dhe nusja e tij që është vetëm 17.

BBC njoftoi të enjten se Ahmed Muhamed dore - i cili tashmë ka 13 fëmijë me pesë gra - do të doja të ketë më shumë me e fundit e tij, safia Abdulleh.

"Sot Perëndia ndihmoi mua realizojë ëndrrën time," dorë u tha, pas dasmës në rajonin e Galguduud.

Familjes së nuses tha se ajo ishte "i kënaqur me burrin e saj të re".

Dore tha se ai dhe nusja e tij - i cili është mjaft i ri për të të jetë i madh i tij-madhe-madh-vajza - ishin nga fshati njëjtë në Somali dhe se ai e kishte pritur për të që të rritet deri në propozojë.

"Unë nuk e përdorur forcën e saj, por përvoja ime për të bindur e saj e dashurisë time dhe pastaj ne ramë dakord që të martohen," tha ai.

Martesës, në qytetin e Guriceel, është duke u përshkruar nga historianët si Somalisht parë i këtij lloji në Horn e kombit Afrikës për më shumë se një shekull.

Reagimi për lajmin e martesës ka qenë të përziera.

Disa njerëz thanë ndërsa ai ishte i lejuar sipas ligjit islamik, ata ishin të shqetësuar për hendekun moshës, por të tjerët ishin të lumtur atë moshë nuk ishte një pengesë për dashuri.

Dore i tha BBC se ai kishte lindur në Dhusamareeb në Somali qendrore në 1897 - dhe ka një çertifikatë tradicionale e lindjes, i shkruar në lëkurën e dhisë nga babai i tij.

Ai u bashkua me forcat koloniale britanike në 1941 dhe shërbeu si një ushtar për 10 vjet. Ai më vonë u bë një oficer i policisë pas Somali fitoi pavarësinë në vitin 1960.

Dore ka një total prej 114 fëmijë dhe nipër e mbesa. Djali i tij më i vjetër është 80 vjeç dhe tre nga gratë e tij kanë vdekur.

Ai shpreson se nusja e tij e re do t'i japë atij më shumë fëmijë.

"Është një bekim të ketë dashuri për dikë që të kujdeset për ju," tha ai.
Identifikuar
Kallmeti & Lek Gjoka
Administrator
Hero Member
Gjinia: Mashkull
Postime: 1010

albkallmeti@msn.com lgjoka2002@yahoo.com
Shiko Profilin WWW Email
« : Nëntor 01, 2009, 08:56:27 PD »

112- vjecari martohet me 17- vjecaren
31/10/2009 13:45

112- vjecari martohet me 17- vjecaren
Nje nga njerezit me te vjeter te botes ka realizuar endrren e tij duke u martuar me nje vajze qe ishte vetem 17 vjece. Ahmed Mohamed Dhore, 112 vjec, nga Somalia, eshte martuar me Safiya Abdulle.

“Nuk e detyrova te bente nje gje te tille, por perdora eksperiencen per ta bindur per dashurine time dhe rame dakord te martohemi”, u shpreh ai.

Dhore ka 18 femije nga pese gra te ndryshme dhe synon te kete femije edhe me nusen e tij te re.

Ai tha per mediat lokale se e kishte enderr prej vitesh te lidhej me Safiya, por ka pritur qetesisht qe te rritej perpara se t’i propozonte per martese.

Ai theksoi se femijet e tij dhe dy nga grate qe i kane mbetur gjalle kane rene dakord per martesen, se bashku me prinderit e gruas se re.
Identifikuar
Faqe: [1]
  Printo  

Shko te:  

Mundeshuar nga MySQL Mundesuar nga PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0! CSS!