Kallmeti Online
Shkurt 10, 2012, 02:32:13 PD *
Miresevini, Vizitor. Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
Njoftime: Mirsevini tek Forumi i Kallmetit Online !Kush deshiron qe te drejtoje forumin e Kallmetit online te dergoje e-mail me te dhenat personale tek administratori i websitit ne e-mail e meposhtem lgjoka2002@yahoo.com me te dhenat e tija personale(Tani jemi ne nje server te ri!)....Behuni pjese e vendlindjes suaj Kallmetit.. Per cdo regjistrim te ri duhet te merrni aprovimin
e administratori Lek Gjoka ne e-mail lgjoka2002@yahoo.com .Rregjistrimet nga antaret direkt jane te hapura perkohesisht.
Ju  faliminderit per bashkpunimin me Kallmetin Online!....
Stafi drejtues i websitit www.kallmeti.com www.lezhe.net
Gjithashtu mund te na vizitoni ne Facebook tek grupimi Kallmeti ne kete link   http://www.facebook.com/group.php?gid=53029729474&ref=ts)<!>
<div align=center><a href="http://www.shinystat.com" target="_top">
Blog counters" border="0[/url]

Takime Forum   Ndihme Kerko Calendari Identifkohuni Regjistrohuni  
Faqe: [1]
  Printo  
Autor Teme: Nju Jork : Nje burre 31 vjeçare denohet me 430 vjet burg per perdhunim  (Lexuar 753 here)
0 Anetare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.
Kallmeti & Lek Gjoka
Administrator
Hero Member
Gjinia: Mashkull
Postime: 1010

albkallmeti@msn.com lgjoka2002@yahoo.com
Shiko Profilin WWW Email
« : Mars 03, 2010, 11:33:44 PD »

Nju Jork : Nje burre 31 vjeçare denohet me 430 vjet burg per perdhunim

BROOKLYN - NEW YORK CITY :  Nje person nga Bruklini ne Nju Jork, pas u gjete fajtor per perdhunime te shumefishta dhe disa vjedhje ne lagjen in Brownsville- Bruklin, u denua me 430 vjet burg sot. Personi i denuar eshte Bøker Thomas, i cili mori kater denimi(shqiptime)  pasi u gjete fajtor per perdhunimin e shtate grave, te cilat dolen deshimtare, dhe thane se ai ne periudha te ndryshme  ne ashensoret e banesave publike ka çnderuar sejcilen tyre ose ka bere plaçkitjen e dhuneshme, thuhet sipas te perditeshmes njujorkase Daily News.

Ndonese, prokuroret gjate dhenjes se mases se denimit dhe gjykimit treguan provat lidhur me çeshtjen e krimeve te Boker Thomas, dhe me provat laboratorike nga shenjat e gishtave  te mare nga ADN-ja dhe nje video sigurimi, shfaqin 31-vjeçarin Thomas se i ka kryer ato akuza, ai pohoi se ishte i pafajshem. "Nuk jam fajtor per keto krime. Une nuk jam nje perbindesh. Une nuk jam nje perdhunues", i tha  Boker Thomas  gjykatesit, ndersa ai po shqiptonte denimin e tij me 430 vjet burg. "E kuptoj se dikush do te me akuzoje, por jam i paster nga keto akuza" tha ai .

Gjykata e Larte e Drejtesise ne Brooklyn, kryetari i gjyqit Vinsent del Giudice, nuk hezitoje fare te nxjerre nga nje liber legjistacioni, ligjin qe e denote Broken Thomas, me nje denimin maksimal qe jepet shpesh here ne te ketilla raste. "Ju zoteri, po pa ndonje cilesi kerkoni te shfaqesoheni," tha Del Giudice. "Ju thoni se ju nuk jeni nje perbindesh, por jeni intent predator, pra baba me femije te vegjel. Ti je i keq, ju jeni "sociopath" (siç i thone anglisht njerezve te ketille), ti je nje kriminel patologjik dhe i dhuneshem nje njeri qe ke ç'nderuar me dhune femrat."

Njera prej viktimave, qe ishte 13 vite me e vjeter se i akuzuari Broker Thomas, tha se kur ajo ishte perdhunuar ne vitin 2008, "kete njeri e urreja  dhe une uroj qe ate dhimbjen qe na ka krijuar ky njeri - le t'a paguaj me vdekje ... Une dua qe edhe ata te tjere qe veprojne se ky njeri - te dine se Zoti i shikon dhe nuk ua fale kurre"/BEQIR SINA/
Identifikuar
Faqe: [1]
  Printo  

Shko te:  

Mundeshuar nga MySQL Mundesuar nga PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0! CSS!